Starbucks® by Nespresso Probeerverpakking – 8 varianten – 12 x 10 capsules

57.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

STARBUCKS by NESPRESSO Koffiecapsules (8 Varianten), 120 capsules (12 x 10)

Geniet nu thuis van de Starbucks® koffie voor jouw Nespresso® systeem. De balanced pack bestaat uit 8 verschillende smaken.

10 Lungo House Blend, 20 Blonde Espresso Roast, 20 Single-origin koffie Colombia, 10 Caffè Verona, 10 Single-Origin Sumatra, 20 Pike Place Roast, 20 Espresso Roast en 10 Decaf Espresso Roast.

Lungo House Blend : Intensiteit 8

Bij de House Blend is aroma, volheid en smaak allemaal in balans – met de smaak van noten en cacao, ontstaan door de zorgvuldige branding. Medium branding.

– 100% Arabica

Blonde Espresso Roast – Intensiteit 6

De Blonde Espresso Roast is onze lichtst gebrande espresso, met een zachte, milde smaak. Lichte branding. Intensiteit 6.

– 100% Arabica

Single-origin koffie Colombia – Intensiteit 7

De Single-origin koffie Colombia is nootachtig en bloemig met buitengewone balans in het kopje en een zeer rijke complexiteit. Medium branding.

– 100% Arabica

Caffè Verona – Intensiteit 10

De Caffè Verona™ is goed gebalanceerd en rijk, met tonen van donkere cacao. Donkere branding.

– 100% Arabica

Single-Origin Sumatra – Intensiteit 10

Deze Single-Origin Sumatra koffie heeft een vol karakter met een zacht gevoel in de mond en langdurige kruidige nasmaak. Donkere branding.

– 100% Arabica

Pike Place Roast – Intensiteit 7

De Pike Place® Roast is mooi afgerond met subtiele tonen van cacao en geroosterde noten, in balans met het zachte gevoel in de mond. Medium branding.

– 100% Arabica

Espresso Roast – Intensiteit 11

De Espresso Roast is intens en karamelachtig zoet – zó goed dat die nooit meer veranderd is. Een perfecte basis voor een latte. Donkere branding.

– 100% Arabica

Decaf Espresso Roast – Intensiteit 11.

De Decaf Espresso Roast is intens en karamelachtig zoet, zonder cafeïne. Een perfecte basis voor een latte. Donkere branding.

– 100% Arabica

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories