Olivieu ~ Houten / Olijfhouten Suikerpot ~ 10 cm ~ Origineel Cadeau ~ Tafelen Kerst ~ Unieke Gift

22.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Olivieu ~ Sucrieu Suikerpotje ~ Gemaakt van Olijfhout

De Sucrieu Suikerpotjes van Olivieu zijn gemaakt van olijfhout. Het olijfhout is gewonnen van olijfbomen die geen olijven meer geven.

Kenmerken olijfhout

Uniek, hygiënisch, hard en duurzaam zijn kenmerkende eigenschappen van olijfhout en maken het tot één van de rijkste houtsoorten.

Voordelen Olivieu Sucrieu Suikerpotje

– Exclusief verkrijgbaar bij Olivieu

– Gemaakt van olijfhout

– Geschikt als cadeau aan een suikeroom of suikertante 😉

– Levenslang houdbaar bij normaal gebruik en onderhoud

Afmetingen:

– Lengte: 10 cm

– Breedte: 10 cm

– Hoogte: 6.5 cm

Het Sucrieu Suikerpotje van Olivieu laat u suiker bewaren in een exclusief potje, waardoor u suiker kunt serveren en nuttigen op bijzondere momenten.

Het is de missie van Olivieu om een onovertroffen waarde toe te voegen aan uw interieur op een duurzame wijze

Handgemaakt

Alle olijfhouten suikerpotjes uit ons assortiment zijn handgemaakt en afkomstig van verschillende olijfbomen die gemiddeld 150 jaar oud zijn. Hierdoor kan het zo zijn dat uw bestelde olijfhouten suikerpotje een iets andere vorm of houttekening heeft en 1-2 cm groter of kleiner kan uitvallen. Dit maakt uw Sucrieu suikerpotje uniek. Bent u toch niet tevreden met uw Sucrieu Suikerpotje? Geen probleem. U kunt uw bestelling altijd kosteloos retourneren binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling.

Onderhoud

Dit is gelukkig simpel :). Wrijf uw Sucrieu Suikerpotje twee keer per jaar in met olijfolie om de beschermende laag te behouden. Zo blijft uw olijfhouten suikerpotje hygiënisch in gebruik en behoudt u de natuurlijke lange levensduur van het olijfhout.

Schoonmaken

U dient namelijk langdurige blootstelling aan heet water te voorkomen. De vaatwasmachine zal het suikerpotje beschadigen. Onze olijfhouten Sucrieu suikerpotjes kunnen het best met lauwwarm water, een zachte borstel en zeep worden schoongemaakt.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories