Villeroy & Boch Mariefleur Basic Suikerpot

65.19

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Fleurige motieven, romantisch speels en toch fris en modern, dat is Mariefleur van Villeroy & Boch. Het decor met felle kleuren zoals paars, lichtgroen en zonnegeel herinnert aan een bloeiende tuin in hartje zomer. Het servies is vervaardigd uit premium porselein en is zeer fijn gedecoreerd. De items zijn bovendien vaatwasmachine- en magnetronbestendig.

Laat je inspireren door Monet
Het decor Mariefleur nodigt uit tot dromen: geïnspireerd op de tuin van Monet in Givenchy verleent het fleurige samenspel van weide-ondergrond en geaquarelleerde bloemen in heldere paars- en geeltonen de gedekte tafel het air van een zomertuin. De steeds afwisselende motiefensembles lijken daarbij buiten de serviesdelen door te groeien en maken zo steeds weer nieuwe combinaties mogelijk.

Natuurlijke vormen in volle bloei
Het is alsof je ontbijt in een prachtige zomertuin: de elegante accenten van het design en in het bijzondere de lichte, organische bladvormen van de Mariefleur Serve & Salad serviesdelen spreken de taal van de natuur en vormen een bijna perfecte achtergrond voor het stralende bloemenmotief van dit decor.

INHOUD
45 cl

Villeroy & Boch is opgericht in 1748 door François Boch. Het bedrijf groeide uit van een pottenbakkerij in een klein Frans dorpje tot een internationaal gerenommeerd bedrijf. Het merk maakt prachtig servies dat vervaardigd is uit hoogwaardig porselein. Daarnaast biedt het merk een complete collectie glaswerk, hoogverzilverd bestek en baraccessoires. De collecties van Villeroy & Boch staan voor traditie, creativiteit en flair; de ideale basis voor hartelijke gastvrijheid.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories