Barista koffie verdeler – leveler – 53mm/54 mm- zilver – tamper – verdeler – distributeur – Solis – Sage – Breville

32.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

✅ Gemakkelijk je koffie egaal verdelen
✅ Laat jouw espresso nóg lekkerder smaken
✅ Geschikt voor machines met 53mm en 54mm portafilter
✅ Zorgt voor een evenredige extractie
✅ Mooi zwaar ontwerp
✅ Laagste prijs

De barista-essentials koffieleveler (53mm) is de must-have thuisbarista tool om jouw espresso naar een hoger niveau te tillen! De koffie leveler (ook wel verdeler of distributeur) gebruik je om de koffie dat in je portafilter zit egaal te verdelen voordat jij het aanstampt met een tamper. De koffieverdeler is 53mm en geschikt voor 54mm filterdragers die onder andere in de Solis, Breville en Sage espressomachines wordt gebruikt.

Waarom is de koffie leveler een must-have tool?
Als de koffie in jouw portafilter niet goed verdeeld is, zoekt het water de weg van de minste weerstand. Het water stroomt naar waar zich de minste koffie bevindt (channeling). Hierdoor vindt er minder extractie plaats waar veel koffie is en meer extractie waar minder koffie is. Dit heeft een negatieve invloed op de smaak van jouw espresso doordat het de balans in zuren en bitters verstoort.

Voor welke portafilter is de leveler geschikt?
De leveler is geschikt voor alle soorten espressomachines die een portafilter hebben met een diameter van 54mm. Deze portafilter wordt onder andere gebruikt in machines van Breville, Solis, Barista Express en Sage. Twijfel je of deze leveler voor jouw machine geschikt is? Neem dan vrijblijven contact met ons op!

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories