Barista koffie verdeler – leveler – 58mm – zwart – tamper – verdeler – distributeur – barista-accessoires – barista tools

32.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

✅ Gemakkelijk je koffie egaal verdelen
✅ Laat jouw espresso nóg lekkerder smaken
✅ Zorgt voor een evenredige extractie
✅ Mooi zwaar ontwerp
✅ Laagste prijs

De barista-essentials koffieleveler (58mm) is de must-have thuisbarista tool om jouw espresso naar een hoger niveau te tillen! De koffie leveler (ook wel verdeler of distributeur) gebruik je om de koffie dat in je portafilter zit egaal te verdelen voordat jij het aanstampt met een tamper.

Waarom is de koffie leveler een must-have tool?
Als de koffie in jouw portafilter niet goed verdeeld is, zoekt het water de weg van de minste weerstand. Het water stroomt naar waar zich de minste koffie bevindt (channeling). Hierdoor vindt er minder extractie plaats waar veel koffie is en meer extractie waar minder koffie is. Dit heeft een negatieve invloed op de smaak van jouw espresso doordat het de balans in zuren en bitters verstoort.

Voor welke portafilter is de leveler geschikt?
De leveler is geschikt voor alle soorten espressomachines die een portafilter hebben met een diameter van 58mm. Deze portafilter wordt onder andere gebruikt in machines van ECM, Rocket,Vibiemme, Pavoni, Isomac, Cimbali, la Marzocco en Kees van der Westen. Weet je niet zeker of de doseerring op jouw portafilter past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories