Barista tamper – hout – 51mm – De’Longhi – LaPavoni

26.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

✅ Prachtig houten handvat
✅ Stevige RVS onderkant
✅ Voor elke machine een geschikte maat
✅ Mooi zwaar design
✅ Laagste prijs

De barista-essentials houten tamper is de must-have thuisbarista tool voor het zetten van een espresso. De tamper, (ook wel stamper of aanstamper) gebruik je om de koffie dat in je portafilter zit aan te drukken. Door het gewicht van 700 gram ligt deze tamper lekker in de hand en is prettig in gebruik. In combinatie met de tamer mat de basis voor het zetten van een espresso!

Waarom is de houten tamper een must-have tool?
Het is essentieel om de koffie die in de portafilter zit aan te stampen voordat je een espresso zet. Het tampen wordt gedaan om de gemalen koffie compact te maken, zodat het water uit de machine evenredig veel weerstand ondervindt.

Voor welke portafilter is deze houten tamper geschikt?
De diameter van de houten tamper moet pasklaar worden uitgekozen, zodat ook daadwerkelijk het hele oppvervlak van de tamper de koffie goed aanstampt. Elk merk espressomachine en daarbij zijn bijbehorende portafilter hebben hun eigen diameter. Het is belangrijk dat de juiste maat wordt geselecteerd. Een Rocket en ECM heeft bijvoorbeeld een 58mm tamper nodig. Een Solis of Sage past bij een 53mm. En een delonghi past bij een 51mm. Twijfel je welke maat voor jouw machine past? Bekijk dan ons maattabel of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories