Koffie doseerring + koffie verdeler – 58mm – zwart – RVS – portafilter ring – leveler – distributeur – tamper -barista-accessoires – barista tools

49.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

✅ Vermindert koffie verspilling
✅ Geschikt voor 58mm filterdragers
✅ Gemaakt van hoogwaardig RVS
✅ Gemakkelijk je koffie egaal verdelen
✅ Zorgt voor een evenredige extractie

De barista-essentials doseerring en koffie leveler zijn een gouden combinatie voor elke thuisbarists.

De doseerring is de ideale barista accessoire om minder koffie te verspillen en de keuken netjes te houden. De doseerring wordt op de portafilter geplaatst om te zorgen dat de koffie er niet “overheen” valt tijdens het malen. Verwijder de ring vervolgens om je koffie met een leveler gelijkmatig te verdelen.

De barista-essentials koffie leveler is de must-have thuisbarista tool om jouw espresso naar een hoger niveau te tillen! De koffie leveler (ook wel verdeler of distributeur) gebruik je om de koffie dat in je portafilter zit egaal te verdelen voordat jij het aanstampt met een tamper. Alles voor de perfecte kop koffie.

Zie onze website of overige artikelen voor een mooie tamper!

Waarom is de koffie leveler een must-have tool?

Als de koffie in jouw portafilter niet goed verdeeld is, zoekt het water de weg van de minste weerstand. Het water stroomt naar waar zich de minste koffie bevindt (channeling). Hierdoor vindt er minder extractie plaats waar veel koffie is en meer extractie waar minder koffie is. Dit heeft een negatieve invloed op de smaak van jouw espresso doordat het de balans in zuren en bitters verstoort.

Voor welk formaat portafilter is de set geschikt?

De doseerring en de leveler zijn geschikt voor alle soorten espressomachines die een portafilter hebben met een diameter van 58mm.

Deze portafilter wordt onder andere gebruikt in machines van Breville, Solis, Barista Express en Sage. Twijfel je of deze leveler voor jouw machine geschikt is? Weet je niet zeker of de doseerring op jouw portafilter past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories