Taylor Swoden Darcy 30QUK – Koffiezetapparaat

33.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De Taylor Swoden Darcy is ontworpen voor echte koffieliefhebbers.Met dit koffiezetapparaat worden je zintuigen geprikkeld op beleving en gemak.
Met de Taylor Swoden Darcy kun je tot wel 12 kopjes koffie tegelijk zetten de koffie kan heeft een capaciteit van 1,5L. Na het zetten gaat het koffiezetapparaat in de warmhoudfunctie en verwarmt de koffie nog 40 minuten door een hete plaat.

Gemak
Met de pause/serve knop kan het apparaat tijdens de zetcyclus gepauseerd worden om alvast een kopje koffie in te schenken. Daarna kan de zetcyclus hervat worden en afgerond.
Met de program knop kan er een automatische bereiding vooraf ingesteld worden. Het koffiezetapparaat gaat op de ingestelde tijd automatisch aan en zal de zetcyclus beginnen. Met de sterkte functie kan de sterkte van de koffie aangepast worden.

Reinigen
De Taylor Swoden Darcy is voorzien van een clean lampje dat automatisch gaat knipperen wanneer het apparaat gereinigd moet worden.
De koffie kan en uitneembare filtermandhouder kunnen in de vaatwasser gereinigd worden. Met een druk op de clean knop zal het reinigingsproces automatisch gestart worden.Wij raden aan het apparaat te ontkalken met een witte azijn en water oplossing (2:1).

Kenmerken:
Vermogen: 950W
Capaciteit: 1.5L (12 kopjes)
Warmhoudfunctie (40 min)
Timer
Clean functie
Pause/serve functie

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories