Tefal Element CM4708 – Filter-koffiezetapparaat

44.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Met het nieuwe
Tefal Element filterkoffiezetapparaat
geniet je van koffie als nooit tevoren. Dankzij de capaciteit van 1,25 L kun je tot 15 kopjes heerlijke koffie zetten, vooral dankzij de aromaselector en het geoptimaliseerde koffiezetsysteem. Dankzij de anti-druppelfunctie kun je de koffie al schenken tijdens het zetproces, terwijl de roestvrijstalen afwerking prachtig staat in elke keuken.

Met het Tefal Element filterkoffiezetapparaat geniet je van heerlijke koffie. Dankzij de inhoud van 1,25 L kun je max. 15 kopjes heerlijke koffie zetten. Het geoptimaliseerde koffiezetsysteem garandeert een betere besprenkeling en een optimaal koffiezetproces, terwijl een aromaselector je de mogelijkheid biedt voor sterkere koffie. Compleet met automatische uitschakelfunctie voor extra comfort en een anti-druppelsysteem zodat je alvast een kopje voor jezelf kunt inschenken tijdens het zetproces. Daarnaast past dit roestvrijstalen filterkoffiezetapparaat met zijn chique uitstraling perfect in elke keuken.

Met dit mooie Tefal Element filterkoffiezetapparaat CM4708 zet je heerlijke koffie als nooit tevoren! Het koffiezetapparaat is voorzien van vele gemakken en dankzij de chique roestvrijstalen afwerking past deze Tefal koffiezetter in elke keuken. Effectief zet je 12 kopjes koffie van 200ml met die koffiezetapparaat.

Aromaselector en anti-druppelsysteem

Houd je van sterkere koffie, dan kun je hiervoor kiezen dankzij de aromaselector. Daarnaast biedt ook het anti-druppelsysteem je extra comfort tijdens het zetten van de koffie. Want hierdoor kun je heel makkelijk alvast een kopje voor jezelf inschenken tijdens het zetproces.

Geoptimaliseerd koffiezetsysteem

Het Tefal Element filterkoffiezetapparaat heeft een nieuwe spiraalvormige sproeikop voor een betere spreiding van het water op de gemalen koffie. Hierdoor heeft de koffie meer smaak, en dat proef je direct!

Voor 10-15 kopjes koffie

Dankzij de inhoud van 1,25 L kun je met dit Tefal koffiezetapparaat max. 15 kopjes koffie zetten. Ideaal voor als je vrienden of familie op bezoek zijn.

Warmhoudfunctie en automatische uitschakeling

De warmhoudfunctie houdt de koffie ongeveer 30 minuten warm, daarna wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld.

Optimaal gebruiksgemak

Het Tefal Element koffiezetapparaat heeft een afneembare en draaiende filterhouder. Hierdoor is hij heel eenvoudig in gebruik en kun je het apparaat na gebruik makkelijk schoonmaken.

Productkenmerken van de Tefal Element Filterkoffiezetapparaat:– Inhoud 1,25 L, voor 10-15 kopjes koffie

– Geoptimaliseerd koffiezetsysteem: meer smaak dankzij nieuwe spiraalvormige sproeikop

– Aromaselector, voor sterkere koffie

– Anti-druppelsysteem, tijdens het zetproces alvast een kopje inschenken

– Afneembare en draaiende filterhouder

– Doorzichtig waterreservoir met niveau-aanduiding

– Warmhoudfunctie van ± 30 min, het apparaat schakelt daarna automatisch uit

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories