Tefal Express Timer CM3928 – Koffiezetapparaat

59.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Het Tefal CM3928 Koffiezetapparaat is een goede partner voor een krachtige en snelle koffiepauze met capaciteit voor 10 kopjes koffieen heeft 4 verschillende standen die op een blauw verlicht digitaal scherm zichtbaar zijn. Het koffiezetapparaat geeft 1,25 liter warme koffie en de koffiekan is geschikt voor in de magnetron om de koffie weer op te warmen.

Om de koffiesterkte naar smaak te varieren, van mild tot sterk, heeft dit koffiezetapparaat 4 verschillende standen. De filterhouder is gemakkelijk met de hand schoon te maken met water doordat de filterhouder makkelijk bereikbaar is. Hierdoor kan het water ook moeiteloos bijgevuld worden. Dankzij de waterpeilindicator aan de voorkant van 2-3 kopejs tot 10 kopjes koffie, weet je altijd precies hoeveel koffie je zet.

De koffie kan geschonken worden terwijl het water nog doorloopt. Het koffiezetapparaat houdt de koffie tot 30 minuten warm en schakelt dan automatisch uit. De Tefal Express Timer is gemaakt van geborsteld RVS.

Productvoordelen:

Dit koffiezetapparaat heeft een timer die je 24 uur van te voren kunt instellen zodat je wakker wordt met een verse kan koffie.

Met warmhoudfunctie tot 30 minuten.

De glazen kan kan in de magnetron.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories