Gohh® 8 Theemannetjes – Theefilter voor Losse Thee

28.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

U ontvangt 8 individueel verpakte theemannetjes. Deze Theemannetjes zijn van hoogwaardige voedselveilige siliconen. De Theemannetjes zijn geschikt voor losse thee, zijn 100% BPA-vrij en makkelijk schoon te maken. Ze zijn gemaakt van extra hoogwaardige siliconen. Het bovenlijf is stevig, de broek is zacht, geheel voedsel veilig en laat geen smaak achter. Voldoet aan alle wetgeving omtrent voedselveiligheid.

✔️Afmetingen: 6,5 x 8 cm / 30 gram
✔️Grappig: Kinderen vinden dit luie mannetje erg grappig en het is dan ook een leuke manier om uw kinderen thee te laten drinken en tegelijk plezier te hebben.
✔️Prima Cadeau: Leuk als Sinterklaas- of Kerstcadeautje, voor een verjaardag, voor een housewarming party, een huwelijkspresentje, of gewoon een cadeautje voor een collega om te laten merken hoezeer u hem of haar waardeert. ✔️Praktisch: Volledig vaatwasserbestendig. De broek houdt de thee goed vast. Hij zakt niet af zeg maar, de kleine man houdt zijn broek aan! Geen plastic smaak! Het mannetje wordt niet heet en de broek koelt snel af dus is makkelijk te verwijderen. Met deze theehouder kunt u diverse gedroogde theesoorten gebruiken en zelfs uw eigen recept samenstellen. Alleen zeer fijne theesoorten kunnen door de kleine gaatjes glippen, maar veel zal dat nooit zijn.
✔️Gewoon Leuk: De theemannetjes zijn natuurlijk erg leuk om een gesprek op gang te brengen en tegelijkertijd doet de luie man uitstekend zijn werk. Hij is zeer eenvoudig in gebruik en dus zeer handig om even snel verse thee voor jezelf te zetten. Uw theemannetjes zetten een heerlijk kopje thee, ze zijn grappig en zorgen voor een glimlach bij ieder gebruik.

✔️Kortom: deze kleine theeman doet zijn werk als theefilter of thee ei terwijl hij heerlijk zit te relaxen in uw glas of beker.

Andere namen: Thee man – Tea man – tea men – Meneer thee – Thee meneer – Mijnheer thee – Thee mijnheer Meneertje thee of Thee Mannetje

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories