Theezeef inclusief lekplaatje – Thee ei voor losse thee – Theefilter – Thee infuser –

20.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Houdt u van verse losse thee? Geef uw kopje thee dan meer liefde met het unieke theepot-vormige thee-ei van Blended Lifestyle. Het theepot-vormige thee-ei van Blended Lifestyle is de perfecte, stijlvolle oplossing voor uw saaie klassieke theezeven. Gemaakt van stevig en vaatwasserbestendig roestvrij staal (RVS), om het thee drinken meer plezier en stijl te geven.

Geschikt voor alle soorten theekruiden
Of u nu van grove, fijne of zeer fijne theekruiden houdt, het theepot-vormige thee-ei van Blended Lifestyle is voor alle soorten theekruiden geschikt. Neem eenvoudig een schepje van uw favoriete theekruiden, klip de theepot vervolgens dicht, en begin met het genieten van uw verse thee.

Stevige bouwkwaliteit
Het thee-ei van Blended Lifestyle is gemaakt van hoogwaardig RVS, waardoor de geur en smaak van uw thee onveranderd blijven in tegenstelling tot thee-eieren van kunststof. Hiernaast is het thee-ei van Blended Lifestyle vaatwasserbestendig en dus gemakkelijk schoon te maken na het drinken van uw kopje thee. Maak verder uw thee-ei gemakkelijk vast aan de rand van uw theeglas, theekan of thee mok middels de RVS-ketting welke bevestigd is aan het thee-ei. Hiermee voorkomt u dat uw thee-ei los blijft liggen in uw hete theeglas, theekan of thee mok. Verder wordt het thee-ei geleverd inclusief een lekplaatje, zodat uw thee-ei geen watersporen achterlaat.

Uitstekende waterflow
Geniet van alle aroma’s en smaken die uw unieke losse theekruiden te bieden hebben, maar houdt tegelijkertijd de theekruiden in uw thee-ei door de uitmuntend fijne gaatjes in het Blended Lifestyle thee-ei. Zo maximaliseert u de smaak van uw kopje thee en minimaliseert u losdrijvende theekruiden!

Voordelen:

Inclusief lekplaatje
Uitstekende waterflow
Maximale aroma en geurextractie
Voorkomt losdrijvende theekruiden
Gemaakt van hoogwaardig RVS
Thee-ei tast smaak en geur niet aan
Vaatwasserbestendig
Stijlvol

koop nu uw theepot-vormige Blended Lifestyle thee-ei en geef uw kopje thee en u zelf meer liefde!

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories