Grandlux Theepot met Filter 1,2L – Theepot Dubbelwandig voor 8 Kopjes Thee – Theekan RVS

39.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Voorzie jezelf en je gasten van heerlijk verse thee met de Grandlux theepot met infuser. De theepot kan gebruikt worden met losse thee of theezakjes. Schenk zonder te druppen thee in voor jezelf en je gasten. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de thee snel afkoelt, de theepot is namelijk gemaakt van dubbelwandig RVS en houd je thee 1,5 uur warm. Nadat jij en je gasten hebben genoten van de heerlijke thee kan je de theepot weer eenvoudig schoonmaken dankzij de los te halen componenten. Met de inhoud van 1,2 liter kan je ongeveer 6 tot 8 koppen thee serveren.

Waarom theeleuten kiezen voor de Grandlux theepot:

✅ Dubbelwandig isolerende theepot, zodat de thee tot wel 1,5 uur warm blijft

✅ Met handige theeinfuser voor verse thee en theezakjes

✅ Gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal

✅ Schenkt zonder druppelen

✅ Gemakkelijk te reinigen onderdelen

✅ Stijlvolle robuuste theepot met een inhoud van 1,2L geschikt voor 6 – 8 kopjes thee

Landurige warmte

Wij weten hoe belangrijk het is dat de thee zo lang mogelijk warm blijft. Daarom is de Grandlux theepot speciaal ontworpen met een dubbele wand. Hierdoor blijft jouw thee tot wel 1,5 uur lekker warm. De theepot is gemaakt van gepolijst roestvrijstaal voor een robuuste look en optimale warmte.

Met handige theeinfuser

Je kan kiezen om een heerlijke verse muntthee te zetten met de Grandlux theepot, of voor een klassieke earl grey met een theezakje door simpelweg de infuser te verwijderen. Dankzij de handige theeinfuser heb je genoeg opties om heerlijke thee te zetten. De infuser met fijne gaatjes voorkomt dat er losse theeresten op de bodem van de pot of in de hals achterblijven.

Geschikt voor 6-8 kopjes thee

Voorzie al je gasten van heerlijke thee dankzij de ruime capaciteit van 1,2 liter. Hierdoor kan je tot wel 8 kopjes thee zetten. Zo weet je altijd zeker dat je genoeg hebt.

Gemakkelijk te reinigen onderdelen

Nadat jij hebt genoten van je thee, kan je de Grandlux theepot eenvoudiger reinigen. De theepot bevat losse componenten die eenvoudig te verwijderen zijn voor optimale hygiëne. Hierdoor kan je zonder problemen de theepot reinigen. Maak je hem liever niet zelf schoon? Dan is het ook mogelijk om de theepot in de vaatwasser schoon te maken.

Geniet thuis van je eigen high tea met de Grandlux Theepot!

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories