Tolussa theepot 1,25L – theepot glas – theepot met filter – glazen theepot – zwart – borosilicaat glas – anti-druppel tuit

32.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Heb je thee gemaakt, maar wordt deze snel koud? Of blijven er steeds restjes van theeblaadjes op de bodem over van de theepot? Het is natuurlijk ook vervelend als jouw thee klaar is, maar na een paar kopjes al snel op is. Met de Tolussa theepot zijn deze problemen snel opgelost.

De Tolussa theepot gaat in warmte en capaciteit veel langer mee en je hebt ook geen last meer van ongewenste theeblaadjes!

Losse RVS filter
De Tolussa theepot wordt geleverd met een losse filter zodat jij kan kiezen of je deze wilt gebruiken of niet. De RVS theefilter zorgt ervoor dat er geen ongewenste theeblaadjes in de theepot komen te zitten terwijl jouw thee wordt voorbereid. Na bereiding kun je de theeblaadjes eenvoudig uit de theepot halen door middel van de theefilter en genieten van jouw thee zonder last te hebben van theeresten.

Voordelen

  • Hittebestendig en vasthoudend: De Tolussa theepot is gemaakt van borosilicaatglas en harde kunststof. Deze combinatie zorgt ervoor dat de theepot goed tegen warmte kan en isoleert houdt de hitte in de theepot waardoor jouw thee langer warm blijft!
  • Ruime capaciteit: De theepot heeft een capaciteit van 1250ML.
  • BPA vrij: Het materiaal dat gebruikt wordt voor de theepot is vrij van BPA en veilig om thee in te maken.
  • Ergonomisch handgreep: Grip op de Tolussa theepot is makkelijk te waarborgen. De handgreep is ruim ontworpen om het voor jou zo comfortabel mogelijk te maken.
  • Anti-druppel tuit: De Tolussa theepot heeft een anti-druppel tuit waardoor nadruppelen verleden tijd wordt.

Eenvoudig schoonmaken
De Tolussa theepot is vaatwasserbestendig. Daarnaast is deze ook handmatig eenvoudig schoon te krijgen samen met de theefilter. Het borosilicaatglas zorgt ervoor dat vlekken makkelijk te verwijderen zijn.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories