VaJa Trends Theepot met Filter 1.2 L – Theekan met Thee Filter – Dubbelwandig – RVS Staal

35.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Wanneer je aan het genieten bent van een uitgebreid ontbijtje en je een thee liefhebber bent is het altijd een genot om een tweede of derde kopje te drinken. En dit wil je natuurlijk op de perfecte temperatuur, hoe je het eerste kopje ook dronk. Met de theepot van VaJa Trends is dit mogelijk doordat de theepot dubbelwandig is en jouw favoriete thee uitmuntend heet laat houden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om verse, losse thee te drinken door de filter die je erbij krijgt.

Elegant en drupt niet

De theekan van VaJa Trends geeft je iedere ochtend weer een speciaal gevoel doordat het theeschenken met elegantie gebeurt. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat je voorzichtig en probleemloos de thee door de tuit in het kopje kan laten gieten. En dat volledig zonder druppen. Deze moderne theepot is gemaakt van roestvrij staal wat de smaak optimaal houdt.

Inclusief filter

Je kunt de theepot van VaJa Trends met filter gebruiken om je thee met theeblaadjes (klein en groot) of theezakjes op smaak te brengen. Je kunt de intensiteit van de thee zelf aanpassen door de hoeveelheid thee je in een theepot stopt. Wanneer de kleur en aroma van de drank voldoende intens zijn kun je eenvoudig het zeefje met de thee uit de pot halen.

Grote capaciteit

De volume van de theekan is wel 1,2 liter. Daarom kun je met deze theepot onmiddellijk 5 tot 6 perfecte kopjes thee maken. Deze pot van VaJa Trends is dus ideaal voor gezinnen, visites of voor als je gewoon een theeliefhebber bent die meerdere kopjes achter elkaar wilt drinken.

Voordelen van VaJa Trends

✔︎ Dubbelwandig. Houdt je thee langdurig op de juiste temperatuur

✔︎ Inclusief filter. Drink nu ook gemakkelijk losse thee

✔︎ Modern ontwerp. Je kunt nu thee schenken zonder druppen

✔︎ Grote capaciteit. Zet 5 tot 6 kopjes tegelijk

︎ Stijlvol design. Geschikt voor iedere keuken

100% Tevredenheidsgarantie

Wij staan 100% achter onze producten. Ben je niet tevreden met jouw aankoop, of is het product niet in de oorspronkelijke staat bezorgd? Stuur het product binnen 30 dagen retour en ontvang het volledige aankoopbedrag terug.

Stop de dubbelwandige theepot met filter van VaJa Trends nu in je winkelmandje om vervolgens altijd te kunnen genieten van dé perfecte kop thee!

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories