Lipton Wellness Selection Box – 48 zakjes

11.24

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De Lipton Welness Selectionbox bevat een selectie van heerlijke thee en kruidenthee om jezelf of een dierbare mee te verwennen.

  • Ontdek de collectie van 48 zakjes Feel Good thee en kruideninfusies.
  • De doos bevat een breed assortiment van zwarte thee, groene thee en kruidenthee
  • English Breakfast, Earl Grey, Lemon, Forest Fruits, Green Tea, Mint, Chamomile, Rooibos
  • Voor een moment van Energie, Balans, Verfrissing of Ontspanning.
  • De geschenkdoos is het perfecte cadeau
  • Wanneer jullie samen willen genieten van een heerlijk kopje thee.

Deze prachtige Lipton Selectionbox bevat 48 zakjes ‘Feel good’ thee en kruidenthee met heerlijke blends zoals: English Breakfast, Earl Grey, Lemon, Forest Fruits, Green Tea, Mint, Chamomile en Rooibos. De doos wordt met veel precizie in het Verenigd Koninkrijk gemaakt van gerecycled papier en is FSC-gecertificeerd (Forest Stewardship Council voor de bevordering van verantwoord bosbeheer).

De geschenkdoos is het perfecte cadeau-idee voor jezelf, voor mama, voor papa, voor vrienden en collega’s en je geniet er het meest van als hij wordt gedeeld. Je kunt nu dagelijks genieten van een dosis gezondheid & welzijn, samen met jouw dierbaren. Van zwarte en groene thee tot kruidenthee; voor iedere theeliefhebber zit er wel iets in het assortiment om van te genieten. Alle blends zijn een feestje op zich en kunnen goed worden gecombineerd met koekjes en andere zoetigheden/snoepjes. Maak je eigen thee cocktail met de recepten voor warme of koude theerecepten, met alcohol of zonder alcohol.

Gebruik voor zwarte thee, kruidenthee en vruchtenthee 100 °C vers gekookt water om op smaak te laten komen. Groene thee komt het beste tot zijn recht bij 80-90 °C. Laat groene en zwarte thee 1-3 minuten intrekken, kruiden- en vruchtenthee 4-5 minuten. Deze giftset kan dienen als bedankje, om iemand beterschap te wensen, als felicitatie en zelfs als geschenk voor speciale gelegenheden & festivals, zoals Kerstmis, Nieuwjaar, Moederdag en Pasen. Ook ideaal om jezelf mee te verwennen.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories