Pukka Collections Thee Bundel, Biologische kruidenthee selectie – 3 x 20 zakjes

23.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De Pukka Collections bundel bevat onze drie collecties van biologische kruidenthee: Green Collection, Herbal Collection en Day to Night Collection (20 theezakjes van elke variant).

  • Duurzaam verbouwde en 100% biologisch geteelde ingrediënten, vegetarisch en niet genetisch gemodificeerd.
  • Volledig recyclebare verpakking
  • Door alleen de hoeveelheid water te koken dat nodig is, wordt elk kopje Pukkathee zo duurzaam mogelijk
  • Dit product is Fair for Life gecertificeerd
  • Een ruime variëteit aan kruidenthee om je in alle wensen te voorzien

Verras je smaakpapillen met een wereld aan biologische kruiden en specerijen, met ieder hun eigen smaak en kracht. Alle blends in deze collecties zijn deskundig samengesteld door onze Master Herbsmith en mede-oprichter Sebastian Pole. Laat de kruiden tot 15 minuten in vers gekookt water trekken. Door alleen de hoeveelheid water te koken die je nodig hebt, wordt elk kopje Pukkathee zo duurzaam mogelijk.

Bij Pukka willen we mensen inspireren om gezonder en gelukkiger te leven met de kracht van kruiden. Elke biologische kruidenthee van Pukka wordt deskundig samengesteld door onze Master Herbsmith en mede-oprichter Sebastian Pole, waarbij enkel gebruik wordt gemaakt van kruiden en specerijen van de hoogste kwaliteit – met het hoogste niveau aan essentiële oliën en actieve ingrediënten – die op een eerlijke en duurzame manier geteeld zijn – over de hele wereld.

De combinatie van deze pure ingrediënten en ons toonaangevende kruidenonderzoek leidt tot Pukka’s holistische kruiden cadeautjes. Al onze producten worden gemaakt met gebruik van hernieuwbare energie, we zijn een gecertificeerde B Corp organisatie, en een volwaardig lid van 1% voor de Planet, waardoor we 1% van onze jaarlijkse omzet doneren aan milieuprojecten.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories