Stanley Classic Trigger-Action Thermosfles – 350ml – RVS/Groen

31.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Altijd en overal je warme en koude dranken bij de hand!Met de Stanley Travel Mug Thermosbeker kun je genieten van warme en koude dranken onderweg. Zo geniet je 5 uur lang van heerlijke warme koffie of thee die je thuis gezet hebt of die je net hebt gehaald bij de koffiezaak op het station. Reis je met de auto? De beker past in alle bekerhouders. Deze Travel Mug heeft een inhoud van 350 ml. Je kunt zowel de dop als de beker na gebruik in de vaatwasmachine reinigen.
Productvoordelen:-Te openen met 1 hand -Drankjes blijven 5 uur warm en 8 uur koud-Past in alle bekerhouders-100% lekvrij
Productkenmerken van de Stanley Travel Mug Thermos beker:
5 uur warm – 8 uur koud Ideaal om warme en koude dranken in mee te nemen. Warme dranken blijven 5 uur warm. Wat verstaat Stanley dan onder warm? Je drank behoudt dan een temperatuur tussen de 100 en 65 graden. Kouden dranken blijven tot wel 8 uur koud; ideaal voor in de zomer!
100% lekvrijDeze koffiebeker kan in je backpack mee op reis, want de fles is 100% lekvrij.
Makkelijk te reinigen De The Classic Trigger-Action Travel Mug is eenvoudig schoon te maken en kan gewoon in de vaatwasmachine gereinigd worden.
Op de The Classic Trigger-Action Travel Mug zit levenslange garantie.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories