Stanley The Legendary Classic Thermosfles – 1000 ml – RVS/Groen

50.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Altijd en overal je warme en koude dranken bij de hand!Een dagje vissen aan het meer of een hike door de bergen. Bij dit soort activiteiten mag een praktische thermosfles die jouw drankje op de juiste temperatuur houdt niet ontbreken. De Stanley Classic 1 liter Thermosfles is robuust waardoor hij tegen een stootje kan. De fles is compact en voorzien van een handvat, zodat jij je drankje zonder morsen kan inschenken. Bovendien is de thermosfles voorzien van een dubbele wandconstructie. Hierdoor blijven warme dranken tot wel 28 uur warm en koude dranken 28 uur lang koel. Je kunt zowel de dop als de fles na gebruik in de vaatwasmachine reinigen.
Productvoordelen:-Grote inhoud-Drankjes blijven 28 uur warm en 28 uur koud-Vaatwasmachinebestendig-100% lekvrij
Productkenmerken van de Stanley Classic bottle Thermosfles:
28 uur warm – 28 uur koud Ideaal om warme en koude dranken in mee te nemen. Warme dranken blijven 28 uur warm. Wat verstaat Stanley dan onder warm? Je drank behoudt dan een temperatuur tussen de 100 en 65 graden. Kouden dranken blijven tot wel 28 uur koud; ideaal voor in de zomer!
100% lekvrijDeze fles kan in je tas mee op reis, want de fles is 100% lekvrij.
Makkelijk te reinigen De The Legendary Classic Bottle is eenvoudig schoon te maken en kan gewoon in de vaatwasmachine gereinigd worden.
Op de The Legendary Classic Bottle zit levenslange garantie.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories