Tefal Soft Grip Thermoskan – 1L – RVS

32.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De Tefal Soft Grip Thermoskan – 1L – RVS is een stijlvolle isoleerkan voor dagelijks gebruik. Een kan waarbij over het design, de functionaliteit en het opbergen is nagedacht. De Soft Grip past in ieder huishouden. Het gebruik van roestvrijstalen materialen gecombineerd met het slanke en elegante design maken hem een must-have in ieder huis. De kan
ligt fijn in de hand
dankzij het ergonomische ontwerp en
schenken kan met 1 hand
.

Tefal Soft Grip Thermoskan – 1L – RVS

✅ Ergonomisch ontwerp en voorzien van een zachte handgreep

✅ Ruimtebesparend dankzij zijn slanke ontwerp

✅ Quick Press Systeem; openen, schenken & sluiten met 1 hand

✅ 100% lekvrij

✅ 5 jaar garantie

Extra productinformatie:

Makkelijk in gebruik

Het handvat heeft een anti-slip handgreep en is prettig om vast te houden. Dankzij de Quick tip kun je de kan openen, schenken en sluiten met een hand. Drinken is op deze manier ook makkelijk te doseren. Hij is 100% lekvrij en voorkomt druppen.

Elegant design

De kan heeft een elegant en slank design. Zo kun je hem opbergen zonder dat hij heel veel ruimte in beslag neemt.

Voor 8-10 koppen koffie

Deze isoleerkan heeft een inhoud van 1 liter en is goed voor 8-10 koppen koffie. De Mambo isoleerkan is geproduceerd in Duitsland en heeft een garantie van 5 jaar.

Over Tefal

Sta je graag in de keuken om een lekker culinair gerecht te bereiden? Niets is zo erg voor een chef als een pan waar je eten snel in aanbrandt. Dit probleem leidde tot een revolutionair product waar Tefal mee groot is geworden: de anti-aanbakpan. Sindsdien zet het bedrijf zich steeds in om het leven van de consument zo makkelijk mogelijk te maken. Met concepten en innovaties, die gebaseerd zijn op jouw behoeften, staat Tefal op nummer 1 op het gebied van anti-aanbakpannen.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories