Tristar 360 Kettle 1.7 WK-1343

24.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Gun jezelf een fijn theemomentje met de Tristar WK-1343 360 Waterkoker 1.7. De moderne plastic behuizing met RVS accenten past perfect in iedere keuken. Dankzij de ruime capaciteit van 1.7 liter voorzie jij gemakkelijk jouw vriendinnen of gezin meteen tegelijk van een heerlijk kopje thee. Een chocolade koekje of een stukje versgebakken appeltaart erbij maakt het ontspannen theemomentje helemaal af.

Inhoud en vermogen
De ruime inhoud zorgt er niet alleen voor dat jij in één keer een lekkere kop thee zet voor heel jouw gezelschap, maar je kunt daardoor ook de bereidingstijd van jouw favoriete gerecht versnellen. Het vermogen van 2200 Watt garandeert een kort kookproces. Extra handig voor wanneer je een heerlijke maaltijd wil bereiden, maar niet zoveel tijd hebt. Even de waterkoker aanzetten en je kunt binnen no time aan de slag met het bereiden van een rijkelijke pasta of een heerlijk rijst gerecht.

Van alle gemakken voorzien
Je kunt de waterkoker 360° draaien op de basis, waardoor deze zowel geschikt is voor links- als rechtshandigen. Doordat de schenkkan afneembaar is, kun je deze gemakkelijk vullen of uitschenken. Je bedient de waterkoker heel eenvoudig door middel van de aan/uitschakelaar terwijl het indicatielampje laat zien of de waterkoker aan staat. Dankzij het filtersysteem blijft het water kalkvrij en de waterniveau indicator geeft precies aan hoeveel water erin zit. Deze ruime waterkoker is van alle gemakken voorzien.

Veilig in gebruik
Dankzij de droogkookbeveiliging en de automatische uitschakeling is deze Tristar waterkoker erg veilig in gebruik. Na gebruik berg je de waterkoker eenvoudig op met het snoeropbergsysteem. Het enige wat jij hoeft te doen is de waterkoker vullen en aanzetten. Dan geniet je binnen no time van het resultaat. Ga jij voor het versnellen van de bereidingstijd van jouw favoriete gerecht of voor het zetten van een heerlijke kop thee? De keuze is aan jou!

Wat vind je in de doos?
Tristar 360 Waterkoker 1.7 & handleiding

Redenen om voor de Tristar 360 Waterkoker 1.7 te kiezen:

  • Een ruime capaciteit van 1.7 liter
  • Ideaal te gebruiken voor links- en rechtshandigen
  • Veilig in gebruik dankzij de droogkookbeveiliging en automatische uitschakeling
  • Moderne behuizing geschikt voor in iedere keuken

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories