Tristar digitale Waterkoker WK-3403 – 1.7 L – Instelbare temperatuur

39.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Ben jij een echte theeliefhebber? Dan is de stijlvolle RVS Tristar WK-3403 Digitale Waterkoker met digitaal display en extra grote inhoud van 1.7 liter een perfect fit voor jou! Zo zet je snel een grote pot thee of kook je genoeg water voor pasta of rijst. Daarnaast kun je de temperatuur zelf instellen van 40 tot 100 graden, perfect voor echte theeleuten. Ook beschikt de waterkoker ook over een warmhoudfunctie, zo kun je op elk moment van de dag genieten van een heerlijk kopje thee.

Digitaal LED scherm
Middels het digitale LED scherm stel jij de perfecte temperatuur in voor jouw kopje thee. Elke theesoort vraagt om een andere watertemperatuur. Zo smaakt groene thee het beste wanneer het water gekookt is tot 80⁰ en zal een zwarte thee zijn smaak het beste afgeven in water van 100⁰. Daarnaast kun je zorgen dat je theewater langer warm blijft met de speciale warmhoudfunctie. Zo hoef je dus niet elke keer nieuw water op te zetten en bespaar je energie.

Snel op temperatuur
Ondanks de ruime inhoud van 1.7 Liter, hoef je nooit lang te wachten tot het water gekookt is. Het verborgen verwarmingselement heeft een hoog vermogen van 2200 watt en warmt hierdoor het water snel op. De stijlvolle zwarte basis van de waterkoker heeft een hoogwaardige Strix controller, hierdoor is de waterkoker 360⁰ draaibaar en ideaal te gebruiken door links- en rechtshandigen.

Met droogkookbeveiliging
De Tristar Digitale Waterkoker beschikt over een niveauaanduiding zodat je kan zien hoeveel water er nog in de waterkoker zit. Zodra het water kookt, slaat de waterkoker af en dankzij de droogkookbeveiliging werkt hij niet als er te weinig of geen water in het waterreservoir zit. Dankzij het snoeropbergsysteem kun je de waterkoker makkelijk opbergen, maar door zijn stijlvolle RVS look is het bijna zonde om hem niet op het aanrecht te laten staan.

Wat vind je in de doos:
Tristar Digitale Waterkoker, handleiding

Redenen om voor de Tristar WK-3403 Digitale Waterkoker te kiezen:

  • Ruime inhoud van 1.7 liter
  • Instelbare temperatuur via het LED-display op het handvat
  • Met warmhoudfunctie om het water op de ideale temperatuur te houden
  • 360⁰ rotatie, waardoor de waterkoker ideaal is voor links- en rechtshandigen
  • Hoog vermogen van 2200 watt

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories