Tristar Jug kettle WK-3372

14.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De Tristar WK-3372 Waterkoker geeft 1 liter inhoud waardoor hij kleiner is dan de meeste waterkokers. De behuizing is van witte kunststof. Bovendien is de waterkoker heel eenvoudig in gebruik. Met een inhoud van 1 liter en een vermogen van 1100W kookt de waterkoker het water snel. De waterkoker is niet snoerloos te gebruiken zoals te zien is op de 4de foto.

Eenvoudig in gebruik

De Tristar waterkoker is heel eenvoudig en praktisch in gebruik. Dankzij de maximale inhoudsaanduiding zie je eenvoudig hoe ver je de waterkoker kunt vullen. Je bedient hem eenvoudig door middel van de aan/uitschakelaar en dankzij het indicatielampje zie je in een oogopslag of de waterkoker aan staat. Het water wordt opgewarmd door middel van een dompelelement. Als het water kookt slaat de waterkoker automatisch af.

Veilig in gebruik

De WK-3372 waterkoker heeft een inhoud van 1 liter en heeft een praktisch en compact formaat. Hij is uitgevoerd in een witte kunststof behuizing. Je pakt het apparaat gemakkelijk op dankzij het geïntegreerde handvat dat niet heet wordt. De waterkoker staat stabiel op het aanrecht dankzij de anti-slipvoetjes. De oververhittingsbeveiliging zorgt ervoor dat de waterkoker niet te heet kan worden. Het deksel is voorzien van een ingebouwde filter tegen kalk.

Op alle producten van Tristar ontvang je 24 maanden garantie.

Wat vind je in de doos?

Tristar waterkoker, handleiding

Redenen om voor de Tristar WK-3372 Waterkoker te kiezen:

  • Praktische en compacte waterkoker met een witte kunststof behuizing
  • Waterkoker met een inhoud van 1 liter en maximale inhoudsaanduiding
  • Eenvoudig te bedienen door middel van aan/uitschakelaar en automatische afslag
  • Veilig in gebruik dankzij oververhittingsbeveiliging en antislipvoetjes
  • Het deksel heeft een ingebouwd filter tegen kalk

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories