Tristar Jug kettle WK-3380

17.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De Tristar WK-3380 Waterkoker is een eenvoudige en zeer praktische waterkoker. Met een inhoud van 1.7 liter heeft de waterkoker een zeer ruime inhoud terwijl je dankzij het vermogen van 2200W niet lang hoeft te wachten voordat het water kookt.

Eenvoudig in gebruik
De Tristar waterkoker is heel eenvoudig en praktisch in gebruik doordat de waterkoker afneembaar is van het basisstation. Dankzij de waterlevel indicator en de maximale inhoudsaanduiding zie je eenvoudig hoeveel water je in de waterkoker kunt doen. Je bedient hem eenvoudig door middel van de aan/uitschakelaar en dankzij het indicatielampje zie je in een oogopslag of de waterkoker aan staat. Als het water kookt slaat de waterkoker automatisch af.

Veilig in gebruik
De WK-3380 waterkoker is uitgevoerd in een witte kunststof behuizing met geïntegreerd handvat en is gemaakt van BPA vrij materiaal. De anti-slipvoetjes zorgen ervoor dat de waterkoker stabiel en veilig op het aanrecht blijft staan. De droogkookbeveiliging zorgt er bovendien voor dat de waterkoker afslaat als er geen water meer in zit.

Praktisch ontwerp
De Tristar waterkoker heeft een zeer praktisch ontwerp. Het water wordt opgewarmd door middel van een dompelelement. Met een inhoud van 1.7 liter heeft de waterkoker een zeer ruime capaciteit. In het deksel zit een ingebouwd filter tegen kalk, waardoor er geen kalk in je thee terecht kan komen. Dankzij het snoeropbergsysteem kun je overbodig snoer eenvoudig opbergen.

Op alle producten van Tristar ontvang je 24 maanden garantie.

Wat vind je in de doos?
Tristar waterkoker, basisstation, handleiding

Redenen om voor de Tristar WK-3380 Waterkoker te kiezen:

  • Praktische waterkoker met een witte kunststof behuizing en een inhoud van 1.7 liter
  • De waterkoker werkt door middel van een dompelelement en heeft een vermogen van 2200W
  • Eenvoudig te bedienen door middel van aan/uitschakelaar en automatische afslag
  • Veilig in gebruik dankzij de droogkookbeveiliging en anti-slipvoetjes
  • Het deksel heeft een ingebouwd filter tegen kalk

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories