Tristar WK-1341 Retro waterkoker – Thermometer – 1.7 L inhoud

47.94

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Ben jij dol op thee en wil je met gemak water kunnen koken? Dan is de Tristar WK-1341 Retro Waterkoker een perfect fit voor jou! Deze waterkoker heeft alle features die je in een waterkoker zoekt. Er gaat maar liefst 1.7 liter water in, zo kun je meteen een lekkere kop thee zetten voor het hele gezin. Daarnaast beschikt de waterkoker over een zichtbare thermometer en gaat hij automatisch uit het water klaar is. Ook kan je hem snoerloos gebruiken wat de waterkoker handig maakt voor links en rechtshandigen.

Vermogen en inhoud
De waterkoker heeft het vermogen van 2200 watt. Dit betekent dat je nooit meer lang hoeft te wachten voor dat je water gekookt is. Daarnaast heeft hij een inhoud van 1.7 Liter waardoor je veel water in een keer kunt koken. Ideaal wanneer je visite krijgt van je beste vriendinnen of met je gezin wil genieten van een lekkere kop thee.

Inclusief handige thermometer
Deze waterkoker heeft niet alleen veel inhoud en vermogen. De Retro waterkoker is ook voorzien van verschillende handigheden. Hij beschikt over een zichtbare thermometer, water level indicator, automatische uitschakeling, droogkookbeveiliging en de optie voor kabel loos gebruik.

Wat vind je in de doos?
Tristar waterkoker, handleiding

Redenen om voor de Tristar WK-1341 Retro waterkoker te kiezen:

  • Een 1.7 liter inhoud waardoor je makkelijk een kopje thee zet voor het hele gezin
  • Ideaal te gebruiken door links- en rechtshandigen
  • Veilig te gebruiken door de droogkookbeveiliging en automatische uitschakeling
  • Met zichtbare thermometer zodat je het perfecte kopje thee zet voor elke theesoort

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories