Tristar WK-3375 Waterkoker – Instelbare temperatuur – Met vijf verschillende LED-kleuren

56.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De Tristar WK-3375 Waterkoker is een aanwinst voor de theeliefhebber! Om de optimale smaak uit je thee te halen kun je zelf de temperatuur van het water instellen, afhankelijk van de theesoort. Dankzij de vijf verschillende LED-kleuren en glazen kan is de waterkoker niet alleen heel handig in gebruik, maar ook nog eens een echte blikvanger in de keuken.

Bijzonder design

De Tristar waterkoker ziet er dankzij het unieke design mooi uit in de keuken. De glazen kan met een zeer ruime inhoud van 1.8 liter maakt het heel gemakkelijk om het waterlevel in de waterkoker te zien. Bovendien is de stijlvolle LED verlichting hierdoor goed zien. De roestvrijstalen accenten geven de waterkoker een extra luxe uitstraling. Daarnaast is de waterkoker 360⁰ draaibaar wat het gebruiksgemak vergroot, want zowel links- als rechtshandige gebruikers kunnen de waterkoker gebruiken!

Verschillende temperaturen

De WK-3375 waterkoker is voorzien van de mogelijkheid om zelf de temperatuur in te stellen. Je kunt kiezen voor 60⁰ C waarmee het water de juiste temperatuur heeft voor delicate witte en groene thee. Voor witte thee stel je de waterkoker in op 70⁰ C en voor groene thee op 80⁰ C. Bij het maken van kruidenthee of Oolong thee krijg je het beste resultaat met water van 90⁰ C en voor zwarte thee of rooibosthee stel je de waterkoker in op 100⁰ C. Dankzij deze mogelijkheden kun je de optimale smaak uit je thee halen.

LED verlichting

Elke temperatuur is voorzien van een eigen kleur LED verlichting, waardoor je in één oogopslag ziet op welke temperatuur de Tristar waterkoker staat ingesteld. Bovendien kun je dankzij het instellen van de temperatuur ook een kopje thee drinken als je niet de tijd hebt om de thee wat af te laten koelen. Het water bereikt snel de gewenste temperatuur dankzij het vermogen van 2200 Watt.

Van alle gemakken voorzien

De Tristar waterkoker is eenvoudig te bedienen door middel van de touchknoppen waarmee je de waterkoker in- of uitschakelt en de temperatuur instelt. Als de gewenste temperatuur is bereikt slaat de waterkoker vanzelf af. De droogkookbeveiliging zorgt ervoor dat de waterkoker afslaat als er te weinig water in zit. Daarnaast zorgt het snoeropbergsysteem ervoor dat je het snoer eenvoudig kunt opbergen als je die niet gebruikt.

Op alle producten van Tristar ontvang je 24 maanden garantie


Wat vind je in de doos:

Tristar waterkoker, basis, handleiding

Redenen om voor de Tristar WK-3375 Waterkoker te kiezen:

  • Dankzij de instelbare temperatuur kun je voor elke soort thee de optimale temperatuur kiezen
  • Elke temperatuur heeft een eigen kleur LED verlichting voor een stijlvolle uitstraling en gebruiksgemak
  • Een aanwinst voor je keuken dankzij het stijlvolle design met glazen kan en roestvrijstalen accenten
  • Zeer snel op de gewenste temperatuur dankzij het vermogen van 2200 Watt
  • Voorzien van droogkookbeveiliging, snoeropbergsysteem en automatische afslag

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories