Tristar WK-3404 Waterkoker Cool Touch

27.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Op zoek naar een kindvriendelijke en luxueuze Waterkoker? De Tristar WK-3404 Waterkoker Cool Touch heeft het allemaal. De dubbelwandige behuizing zorgt voor veilig gebruik voor elk gezinslid en de zwartkleurige behuizing past perfect in elke moderne keuken. Dankzij het vermogen van 2200 W warmt de waterkoker in een mum van tijd water op en het volume van 1,5 L is perfect voor dierbare momenten met vrienden en familie.

Luxueuze Cool Touch Buitenkant
De Tristar Waterkoker ziet er niet alleen prachtig uit door de strakke matzwarte behuizing, maar heeft ook nog eens een dubbelwandig ontwerp. Deze technologie van roestvrijstalen binnenkant en kunststof behuizing zorgt ervoor dat de buitenkant van de waterkoker koel blijft, zelfs wanneer het water de kooktemperatuur heeft bereikt. Daarom hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer uw kinderen de waterkoker gebruiken, bovendien houdt hij het water ook langer warm.

Water kookt in enkele minuten
Met een inhoud van 1,5 L is de Tristar Cool Touch Waterkoker een perfecte match voor een theekransje en met zijn vermogen van 2200 W zal het water snel opwarmen. Daarnaast schakelt de waterkoker automatisch uit wanneer het water kookt. U kunt de waterkoker eenvoudig bedienen door middel van de aan/uit schakelaar terwijl het indicatielampje u laat zien of de waterkoker aan staat. De uitneembare schenktuit met filter voorkomt kalkaanslag in het water.

Gemakkelijk en veilig in gebruik
De waterkoker heeft een snoerloos ontwerp en is 360° draaibaar, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is voor zowel links- als rechtshandige mensen. Verder heeft de waterkoker een ingebouwd verwarmingselement om de levensduur te verlengen en waardoor hij gemakkelijk te reinigen is. Voor een veilig gebruik is de waterkoker voorzien van een oververhitting- en droogkookbeveiliging. Deze schakelt het verwarmingselement automatisch uit wanneer er niet genoeg water in zit, zodat het verwarmingselement beschermd is tegen oververhitting.

Wat zit er in de doos?
Tristar WK-3404 Waterkoker, handleiding

Redenen om te kiezen voor de Tristar WK-3404 Waterkoker Cool Touch:

  • Dankzij de dubbelwandige behuizing is de waterkoker kindvriendelijk in gebruik
  • Groot volume van 1,5 liter
  • Verborgen verwarmingselement voor extra lange levensduur
  • Veilig in gebruik dankzij oververhitting- en droogkookbeveiliging
  • Vermogen van 2200 W waardoor hij snel opwarmt

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories