Tristar WK-3502 Waterkoker met temperatuurregeling

34.29

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De Tristar WK-3502 Waterkoker komt in ieder huishouden goed tot z’n recht. Met een inhoud van 1.7 Liter en glazen kan met LED verlichting, is dit een ideale waterkoker voor echte theefans. Dankzij het extra krachtige vermogen van 2200 Watt is je theewater extra snel klaar en hoef je nooit lang te wachten op jouw welverdiende kopje thee. Met zijn stijlvolle design is deze waterkoker een aanwinst voor iedere keuken.

Perfect in iedere keuken
De Tristar waterkoker is niet alleen erg stijlvol, maar ook erg functioneel. Je kunt de waterkoker 360° draaien op de basis, waardoor deze zowel geschikt is voor links- als rechtshandigen. Omdat de schenkkan afneembaar is, kun je deze makkelijk vullen en schenken. De waterlevel indicator laat je eenvoudig zien hoeveel water er nog in de kan zit en slaat automatisch af wanneer het water kookt. Zo heb je er weinig omkijken naar.

Verschillende temperaturen voor verschillende theesoorten
De waterkoker van Tristar heeft 5 verschillende temperatuur instellingen. Deze temperatuur instellingen worden aangegeven door de LED lamp in de glazen waterkan. Elke temperatuur instelling heeft zijn eigen kleur, zo kun je ze goed uit elkaar houden. Verschillende soorten thee hebben een andere temperatuur water nodig. De werkingen van groene thee werken het beste wanneer deze is gekookt op 70⁰. Zwarte thee daarentegen is weer het lekkerst bij 100⁰. Zo kun jij altijd het perfecte kopje thee zetten met deze waterkoker.

Veilig in gebruik
De WK-3502 waterkoker is uitgevoerd in een roestvrijstalen behuizing met geïntegreerd handvat. De anti-slipvoetjes zorgen ervoor dat de waterkoker stabiel en veilig op het aanrecht blijft staan. De oververhittingsbeveiliging en de droogkookbeveiliging zorgen er bovendien voor dat de waterkoker afslaat als er geen water meer in zit of te heet wordt.

Slim ontwerp
Dankzij het stijlvolle glazen design is de Tristar Waterkoker een zeer trendy waterkoker. Je bedient de waterkoker heel eenvoudig door middel van de aan/uitschakelaar terwijl het indicatielampje laat zien of de waterkoker aan staat. Dankzij het filtersysteem blijft het water kalkvrij.

Wat vind je in de doos?
Tristar waterkoker, basis, handleiding

Redenen om voor de Tristar WK-3502 Waterkoker te kiezen:

  • Trendy waterkoker met een stijlvolle glazen kan met LED verlichting en een inhoud van 1.7 liter
  • De waterkoker heeft een extra krachtig vermogen van 2200 Watt zodat het water snel kookt
  • Eenvoudig te bedienen dankzij aan/uitschakelaar met indicatielampje en automatische afslag
  • Veilig in gebruik dankzij de oververhittingsbeveiliging, droogkookbeveiliging en anti-slipvoetjes
  • De waterkoker is voorzien van een filtersysteem tegen kalk

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories