Leonomics Uitklopbak – Knockbox – Afklopbak – Koffie – Espresso – Duurzaam – Antislip – Ecologisch Materiaal – Zwart

21.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Ben jij ook een échte barista? Dan is een uitklopbak een onmisbaar onderdeel van jouw assortiment! Niets is vervelender voor een barista dan na elke koffiebeurt naar de prullenbak lopen. De Leonomics knockbox is zodanig ontworpen dat het niet meer weg te denken valt uit jouw werkstation. Vanwege het hoogwaardige en duurzame ABS kunststof heeft deze uitklopbak een schok dempende werking. Hierdoor raakt je keuken dus ook niet beschadigd. De knockbox zelf raakt ook minder snel beschadigd en gaat het dus langer mee. Ook van het wegslippen van de bak zal je geen last van hebben door de antislip ring die bevestigd zit aan de bodem.

Leonomics Uitklopbak
✅ Pragmatisch en elegant design
✅ Uitneembare stalen dwarsbalk
✅ Eenvoudig in gebruik
✅ Geluiddempende onderring
✅ Antislip ring
✅ Duurzaam
✅ Eenvoudig te reinigen
✅ Ecologisch materiaal
✅ Schok dempend

ABS kunststof

De Leonomics uitklopbak is gemaakt van ABS kunststof. ABS staat voor Acrylonitril-butadieen-styreen. Dit is een stevig en duurzaam materiaal dat onder andere gebruikt wordt voor LEGO-blokjes, autobumpers en veiligheidshelmen. Dit garandeert een lange levensduur van de afklopbak waardoor je hier lang plezier van kunt hebben. Tevens maakt het ABS kunststof het onderhoud van de afklopbak eenvoudiger.

Antislip ring
De Leonomics uitklopbak is uitgerust met een siliconen ring aan de onderzijde. Doordat deze siliconen ring is aangebracht, wordt er een antislip effect gecreëerd. Dit voorkomt dat je afklopbak wegglipt zodra je je koffiepuck op de bak slaat. Daarnaast draagt het ook bij aan het schok dempende effect van de afklopbak, waardoor je werkstation niet beschadigd raakt.

Leonomics

Leonomics is een écht Amsterdams merk. Al onze producten worden in de hoofdstad ontworpen. Als koffieliefhebbers weten wij wat belangrijk is binnen deze branche. Om die reden willen wij ervoor zorgen dat iedereen op een simpele manier een uitstekende thuisbarista kan worden. Samen met onze fabrikanten zorgen wij ervoor dat we onze klanten de beste kwaliteit kunnen leveren.

Specificaties

▶ Inhoud: 1x uitklopbak – 1x stalen dwarsbalk
▶ Merk: Leonomics
▶ Kleur: Zwart
▶ Materiaal: Plastic + staal
▶ Inhoud: 1L
▶ Lengte: 12,2 cm
▶ Hoogte: 12,7 cm
▶ Breedte: 12,2 cm
▶ Gewicht: 315 GR

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories