French press Cafetiere – 0.8 L – Verse koffie zetten – Dubbele wand isolatie – Zwart – VDN

39.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Zeg nee tegen goedkoop gemaakte producten: Onze Franse pers is gemaakt van 304 roestvrij staal, om val- en roestbestendig te zijn. De 3-dubbele filters zorgen voor pure schone koffie of thee. Een geweldig cadeau voor koffie- en theeliefhebbers! Behoudt de warmte van je koffie door de dubbele wanden met gemak.

Houd lange tijd warm: De dubbelzijdige wand cafetière houdt je koffie (of thee) 60 minuten langer warm dan glas of plastic. 304 roestvrij staal is 33% dikker en 20% zwaarder dan de concurrentie. Een cool touch-handvat beschermt je handen en de filter met dubbele zeef zorgt voor een schonere kop koffie.

Degelijk gemaakt: Professioneel in elk opzicht. Deze brouwer is sterk, duurzaam en roestbestendig. In tegenstelling tot glas of plastic zal het niet breken als je het laat vallen. Een U-vormige uitloop laat de koffie soepel stromen, zonder op je tafel te druppelen. Een uitloopmarkering die op de kop is toegevoegd, helpt je de schenktuit te herkennen.

Proef de heerlijke versie koffie: Duik in koffie van het volgende niveau. De VDN-pers is uniek ontworpen om bezinksel te stoppen, maar laat de heerlijke koffieoliën door de fijne filters in je kopje komen. Dit resulteert in een rijk, vol brouwsel dat je van oor tot oor laat grijnzen. Water wordt magie!

Specificaties:

✔Merk: VDN
✔Dubbelwandig
✔Ultra-fijne filters
✔Inhoud: 0.8 L
✔Materiaal: 304 RVS
✔Vaatwasser bestendig
✔Afmetingen: 9CM breed, 19,5CM hoog
✔Inhoud: voor ±4-5 kopjes koffie
✔Gewicht: 600 Gram
✔Garantie: 1 Jaar
✔Volledig uit elkaar te halen

Barista Lifestyle

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories