Wilfa CGWS-130B Svart Aroma koffiemolen met stille DC motor

164.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Je krijgt de beste koffie met een koffiemolen en je eigen koffiebonen! De Wilfa Black Aroma koffiemolen met DC motor is de perfecte koffiemolen voor zowel beginners als de ervaren thuis barista die goede koffiebonen willen malen. Hij is goedgekeurd door het precieuze European Coffee Brewing Center

Hij beschikt over 5 maalinstellingen waarmee je de gewenste maalgraad kan kiezen. De maling wordt voor iedere bereidingswijze afzonderlijk ingesteld, omdat voor iedere bereidingswijze een andere maalfijnheid nodig is voor de optimale extractie van de koffie.

De stille DC motor zorgt voor het malen van de koffiebonen op een lage snelheid. Hierdoor kan het aroma en de smaak van de koffie zo goed mogelijk worden bewaard. De meegeleverde koffiebonencontainer en koffiehouder zijn gemaakt van transparant plastic materiaal met een UV-filter, dat de koffie beschermt tegen zonlicht.

Met de timerfunctie kunt u de tijd instellen in verhouding tot de hoeveelheid koffie die u wilt trillen. Stel het aantal seconden in (0 – 30 sec) en controleer de hoeveelheid koffie: één, twee of meer kopjes, naar eigen inzicht.

In traditionele koffiemalers zit een mesjes dat de koffiebonen in stukken hakt. Prima voor filterkoffie, maar niet voor espresso. Het is voor espresso belangrijk dat de maling fijn is en constant. Je moet hier de bonen malen tussen 2 maalschijven. Deze Wilfa koffiemolen beschikt over platte maalschijven.

Het apparaat heeft een veiligheidsfunctie die er voor zorgt dat het apparaat niet aan gaat als de container voor voorgemalen koffie niet correct is geplaatst.Belangrijkste specificaties:

-250 gram capaciteit

-130 watt vermogen

-5 maalinstellingen

-DC motor

-Timer

-Beveiliging tegen overbelasting van de motor

-Goedgekeurd door de European Coffee Brewing Center

-Snoeropbergmogelijkheid

-Afneembare onderdelen voor gemakkelijk schoonmaken

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories