Wilfa WSCG-2 – Elektrische koffiemolen

137.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Je krijgt de beste koffie met een koffiemolen en je eigen koffiebonen! De Wilfa WSCG-2 koffiemolen is de perfecte koffiemolen voor zowel beginners als de ervaren thuis barista die goede koffiebonen willen malen. Hij is goedgekeurd door het precieuze European Coffee Brewing Center.

Hij beschikt over 5 maalinstellingen waarmee je de gewenste maalgraad kan kiezen. De maling wordt voor iedere bereidingswijze afzonderlijk ingesteld, omdat voor iedere bereidingswijze een andere maalfijnheid nodig is voor de optimale extractie van de koffie.

Met de timerfunctie kunt u de tijd instellen in verhouding tot de hoeveelheid koffie die u wilt trillen. Stel het aantal seconden in (0 – 30 sec) en controleer de hoeveelheid koffie: één, twee of meer kopjes, naar eigen inzicht.

De meegeleverde koffiebonencontainer en koffiehouder zijn gemaakt van transparant plastic materiaal met een UV-filter, dat de koffie beschermt tegen zonlicht.

In traditionele koffiemalers zit een mesjes dat de koffiebonen in stukken hakt. Prima voor filterkoffie, maar niet voor espresso. Het is voor espresso belangrijk dat de maling fijn is en constant. Je moet hier de bonen malen tussen 2 maalschijven. Deze Wilfa koffiemolen beschikt over platte maalschijven.

Het apparaat heeft een veiligheidsfunctie waardoor hij niet werkt als de container voor voorgemalen koffie niet correct is geplaatst.

Belangrijkste specificaties:

-250 gram capaciteit

-130 watt vermogen

-5 maalinstellingen

-Timer

-Opvangbak is gemaakt van transparant kunststof met UV filter

-Beveiliging tegen overbelasting van de motor

-Goedgekeurd door de European Coffee Brewing Center

-Snoeropbergmogelijkheid

-Afneembare onderdelen voor gemakkelijk schoonmaken

-2 jaar garantie

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories