WMF KITCHENminis® – Waterkoker – met theefunctie

87.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De
WMF KITCHENminis® glazen waterkoker
kan met zijn 1.800 watt, 1 liter inhoud en het verborgen roestvrijstalen verwarmingselement zelfs de kleinste hoeveelheden water aan de kook brengen. Het deksel kan heel eenvoudig met één druk op de knop worden geopend. Door de glazenkant wordt waterkoken een proces waar je naar wilt blijven kijken.

Dankzij de interne waterniveau-indicator kan de benodigde waterhoeveelheid nauwkeurig worden gemeten. Daarnaast kan de basis van de waterkoker 360° draaien en is inclusief snoeropbergruimte. De droogkook- en oververhittingsbeveiliging, automatische kookstop en een dekselvergrendeling zorgen voor de gewenste veiligheid. Geniet van je hete dranken op elk gewenst moment.

Deze waterkoker is speciaal ontworpen voor
theeliefhebbers
, door de theezetfunctie met 5 instelbare temperaturen. Deze temperaturen vallen binnen 60 t/m 100 graden Celcius. De temperatuur kan makkelijk worden ingesteld door het bedieningspaneel aan de voorkant. Wanneer de gewenste temperatuur bereikt wordt, klinkt er een geluidssignaal.

Er zit een geïntregeerde theezakhouder in de deksel van de waterkoker met een afneembare aroma micro zeef. Wanneer je thee gezet hebt, kan deze waterkoker de thee tot 20 minuten lang warmhouden. De LED-binnenverlichting geeft de waterkoker een extra dimensie en het afneembare anti-kalkfilter zorgt ervoor dat je altijd een helder kopje thee krijgt.

Productvoordelen:

Met deze waterkoker zet je thee op verschillende temperaturen meteen in de waterkoker.

Stijlvol ontwerp gemaakt van mat Cromargan® 18/10 roestvrij staal gecombineerd met glas zodat je daadwerkelijk het water ziet koken.

Het deksel van de waterkoker is gemakkelijk te openen.

Nooit meer last van kalk door het anti-kalkfilter voor eenvoudige reiniging.

Deze waterkoker is heel veilig, dankzij bescherming tegen droogkoken en oververhitting, automatisch afslaan na koken en dekselvergrendeling.

Onze specialist raadt deze waterkoker aan voor:

Liefhebbers van thee die graag verschillende theesoorten op de juiste temperatuur drinken en dit meteen in de waterkoker willen zetten. Maar ook voor huishoudens die een eyecatcher in de keuken neer willen zetten, doordat de waterkoker een glazen wand en LED-verlichting heeft.

Productkenmerken van de WMF glazen waterkoker:

• 1800 watt vermogen

• Capaciteit 1 liter

• Verborgen roestvrijstalen verwarmingselement

• Interne waterniveau-indicator

• 360° roterende basis, de waterkoker blijft stevig op zijn plaats

• Snoerloze ketel met afzonderlijk voetstuk inclusief kabelopbergvoorziening

De WMF KITCHENminis® serie van Cromargan® roestvrij staal is ontwikkeld om aanzienlijke ruimtebesparingen te realiseren, het gebruik van waardevolle hulpbronnen te verminderen en energie te besparen. De WMF KITCHENminis® kunnen zonder compromissen worden gebruikt naast de “grote” apparaten. Dankzij het kwaliteitsmateriaal Cromargan® en het typische WMF design combineren de producten perfect met alle andere apparaten van de WMF Cromargan® keukenserie.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories