WMF Lumero – Waterkoker – Multifunctioneel

178.45

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Deze WMF Lumero – Waterkoker is het antwoord op meer gemak in de keuken wanneer het gaat om een pot thee zetten, au bain-marie chocolade smelten of smaakvoller je babyhapjes verwarmen, zonder gebruik van de magnetron. Met vijf(!) programma’s én instelbare temperatuur wil je nooit meer zonder deze waterkoker.

Productvoordelen van de WMF Lumero – Waterkoker – Multifunctioneel

✅ 5 verschillende programma;s voor water koken, thee zetten, yoghurt maken, au bain-marie chocolade smelten voor fondue of (baby)hapjes verwarmen

✅ Je eigen gewenste temperatuur instellen

✅ droogkook- en oververhittingbeveiliging

✅ Gemaakt van hoogwaardig mat Cromargan® roestvrij staal en sfeervolle LED verlichting tijdens gebruik

Kies uit de vijf programma’s of stel je eigen gewenste temperatuur in

Maak dagelijks gebruik van de vijf programma’s: water koken, thee zetten, yoghurt maken, au bain-marie chocolade smelten voor fondue of (baby)hapjes verwarmen. Dat alles in een stijlvol ontwerp gemaakt van hoogwaardig mat Cromargan® roestvrij staal en sfeervolle LED verlichting tijdens gebruik. De grote deksel kan eenvoudig met een druk op de knop geopend worden, wat het gebruik van het theefilter of de glazen kan voor het au bain-marie koken eenvoudig maakt. Voor optimale veiligheid is het openen van de deksel dankzij de dekselvergrendeling tijdens gebruik niet mogelijk. Ook slaat de waterkoker automatisch af en heeft hij een droogkook- en oververhittingbeveiliging.

Ben jij een echte thee liefhebber?

Met deze waterkoker heb je meteen een hele pot. Dankzij het theefilter kan je namelijk gemakkelijk losse thee toevoegen zonder extra zeefjes. Afhankelijk van de soort thee is temperatuur zeer bepalend voor de aroma en smaak. Daarom kan je de temperatuur volledig zelf instellen zodat de aroma’s en smaak optimaal is. Raak simpelweg het LED display aan (touch functie) en stel je gewenste temperatuur in. De Lumero Multi Waterkoker zal tijdens gebruik, dankzij de ingebouwde LED verlichting, sfeervol het water verwarmen.

Lumero serie van WMF

De prachtige prijswinnende ontwerpen en de eersteklas materialen in combinatie met uitstekende prestaties tilt de LUMERO-serie, van een elektrisch keukenapparaat tot een eersteklas ‘must have’. Of je nu voor een traditioneel kopje koffie, toast of oogstrelend design gaat – met de LUMERO serie heb je alles in huis.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories