Zanussi – CKZ39 – Espressomachine voor capsules, pads en gemalen koffie 4 in 1 – Zwart

79.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Compacte machinevoor degustaties op z’n Italiaans Koffiemachine “COMPLETTO” metItaliaans design, voor een smaakvolle kop koffie, ‘s ochtends om de dag tebeginnen of ‘s avonds voor een ontspannend moment voor de tv of met het gezin. Onmisbaardesignaccessoire in het hart van je keuken. Kwaliteit met Italiaans Zanussi-design.

INHOUD Groot waterreservoir om meer kopjes tekunnen zetten zonder handelingen tussendoor en dus langer te kunnen genieten.
SYSTEEM Compatibel met alle soorten capsules, voor een snel en makkelijkgebruik. GEBRUIKSGEMAK Eenvoudig gebruik met automatische stroomstop nakalibratie, voor een koffie op maat. ONDERHOUD Gemakkelijk en sneldankzij de praktische toegang tot de verschillende onderdelen: handgreep,knoppen, lekbak, waterreservoir, koffiereservoir.
MAAT & GEWICHT Klein, compact en licht, zal vlot zijn plaats vindenop kantoor, in de keuken of zelfs verborgen in een kast.
LOOK Eigentijds en verkrijgbaar in 2 kleuren (zwart en wit), voorzienvan zuignappen voor een optimale stabiliteit. De verlichte “AAN-UIT”-knoppenzijn zodanig ingebouwd in deze compacte machine dat ze perfect op gaan in het design.
SNELHEID De snelheid waarmee de koffie wordt gezet, is belangrijk.* 25seconden voor een espresso en 47 seconden voor een grote koffie, afhankelijkvan de gekozen kalibratie / voorselectie.
EXTRA Een machine met een hedendaags Italiaans design, om je keuken teverfraaien

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories